Help mee!

Help mee!

Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de patiënt

KWF Kankerbestrijding gaat al jaren de strijd aan tegen kanker met een missie. Dit gebeurd door wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, voorlichting te geven, een gezonde levensstijl aan te moedigen en de kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en hun naasten waar mogelijk te verbeteren.
In Zwolle zijn we met bijna 700 vrijwilligers actief. Mede door hun inspanningen en van alle andere vrijwilligers in heel Nederland staat KWF waar ze nu is. Maar de inspanningen kunnen alleen voortgezet worden als al die vrijwilligers zich blijven inzetten. En extra steun is altijd welkom, want het kan altijd beter. Je kunt ons en KWF op verschillende manieren helpen.


Collectant worden

Tijdens de jaarlijkse collecteweek in september kunnen wij je hulp altijd gebruiken. Collecteren kost maar een paar uurtjes in de eerste volle week van september. Via het wijkhoofd in je wijk krijg je alle benodigde informatie zodat je aan de slag kunt in de collecteweek. Help ons en meld je aan als collectant. Dat kan via collecte@kwfzwolle.nl of via ons formulier op de contactpagina.
Liever online collecteren? Ga naar kwf.digicollect.nl en maak zelf in een paar simpele stappen een online collectebus aan. Eenvoudig en snel geregeld. Ook op deze manier draag je bij aan de missie van KWF.

Voor KWF in actie

Wil je in actie komen tegen kanker? Start je eigen actie of kom ons ondersteunen bij het organiseren van een actie.
In actie komen voor KWF kan op allerlei manieren: alleen, met een vriend of vriendin, met je klas, collega’s of de sportvereniging. Met een actie kun je daadwerkelijk iets bijdragen aan de strijd tegen kanker.
Als Afdeling Zwolle organiseren wij zelf ook acties om geld op te halen voor KWF en als het past ook voorlichting te geven om de actie te ondersteunen. Vanuit het bestuur hebben wij een actiecoördinator die verantwoordelijk is voor het opzetten van acties. Vind je het leuk om te organiseren en een actie voor KWF mede op te tuigen om zo op deze manier een bijdrage te leveren om kanker op termijn beheersbaar te krijgen, meld je dan bij ons via actie@kwfzwolle.nl of het formulier op onze contactpagina.

Winkelbusje plaatsen

Wil je als winkelier, apotheek of andere ondernemer ook een winkelbusje plaatsen, neem dan contact met ons op via info@kwfzwolle.nl of via het formulier op onze contactpagina. Wij zorgen dan dat uw gegevens bij onze coördinator komen.
Denk je bij jezelf: ik zou ook wel willen helpen om winkelbusjes bij winkeliers te plaatsen, want contact leggen met ondernemers vind ik leuk en ik wil graag mijn steentje bijdragen om kanker de wereld uit te krijgen? Neem dan ook contact met ons op.

Geld geven of nalaten

KWF Kankerbestrijding is financieel volledig afhankelijk van de giften van particulieren en bedrijven. Elke bijdrage is van harte welkom.
Heb je iets te vieren en wil je geen cadeau, maar heb je wel een wens? En wil je jouw verjaardag, bruiloft, meerjarig huwelijksfeest, kraamfeest of welk feestje dan ook extra bijzonder maken? Vraag dan in plaats van een cadeau een collectebus van KWF Kankerbestrijding. bij ons aan Zo help je met jouw feest een wereld dichterbij te brengen waarin niemand meer sterft aan kanker.
Ook is het mogelijk om bij een begrafenis of crematie te collecteren voor KWF Kankerbestrijding. De uitvaartbegeleider kent de mogelijkheden of informeer bij ons via info@kwfzwolle.nl of het formulier op onze contactpagina.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: