Bestuurslid

Vrijwilligers acties organiseren

Voor ons vrijwilligersteam van KWF in Deventer zoeken wij enthousiaste mensen die acties willen organiseren ten bate van KWF. Dit doe je samen met ons bestuurslid die verantwoordelijk is voor de acties. Wij hebben veel leuke ideeën en plannen maar kunnen bij de praktische uitvoering jouw hulp goed gebruiken. Natuurlijk zijn eigen ideeën en voorstellen ook altijd welkom.

Omschrijving vrijwilligersfunctie

Door meer acties te organiseren proberen wij de zichtbaarheid van KWF bestuur te Deventer te vergroten en zo een nog hogere bijdrage te leveren aan de bestrijding van kanker.

Ben je creatief? Of een organisatietalent? Vind je het leuk om contact te leggen met mensen? Wil je je inzetten als vrijwilliger voor KWF in Deventer? Stuur dan een mail naar info@kwfdeventer.org om je interesse door te geven. Vermeld daarbij ook even je telefoonnummer. Je kunt ook het formulier invullen op onze contactpagina. Wij nemen dan snel contact met je op.

Over KWF vrijwilligersteam Deventer

Vrijwilligersteam Deventer bestaat uit een bestuur van 4 personen. Samen met ca. 30 wijkhoofden en bijna 400 collectanten organiseren wij de jaarlijkse collecte van KWF in Deventer.

Met elkaar proberen wij de missie van KWF te realiseren: Tegen kanker. Voor het leven. Omdat er zoveel is om voor te leven