Wijkhoofd

De rol van een wijkhoofd

Deventer hebben wij verdeeld in 30 wijken. Elke wijk heeft een eigen wijkhoofd. Een wijkhoofd stuurt de collectanten aan in die betreffende wijk en zorgt dat de collecteborden (nieuwsbericht) op tijd verspreid worden onder de collectanten in de wijk. Als wijkhoofd kijk je of alle straten in de wijk gelopen worden en of er collectanten bij moeten komen. Dat kan je zelf regelen of in samenspraak met het bestuur.


Na de collecte worden de collecteborden weer bij het bestuur ingeleverd.
KWF werkt ook met een centraal registratiesysteem, CollecteWeb genaamd. Hier staan alle collectanten van de betreffende wijken vermeld en zie je precies wie in de wijk al actief is als collectant. Elk wijkhoofd ziet alleen zijn of haar eigen wijk in CollecteWeb. Het administreren is op deze manier heel eenvoudig. Door de (persoonlijke) QR-code op het collectebord kun je de digitale opbrengst van alle collectanten inzien via dit centrale registratiesysteem.

Collecteren in september

De jaarlijkse collecte van KWF Kankerbestrijding is altijd in de eerste volle week van september. De werkzaamheden voor een wijkhoofd concentreren zich (ruim) voor de collecteweek en kort erna.

Op dit moment zoeken wij voor de volgende wijken in Deventer wijkhoofden:

  1. Het Oosterik
  2. Brinkgreven
  3. De Worp
  4. Keizerlanden
  5. Rivierenbuurt
  6. Platvoet
  7. Steenbrugge
  8. Rivierenwijk-Bergweide
  9. Voorstad (1)
  10. Knutteldorp

Heb je interesse om een paar uurtjes per jaar je in te zetten voor KWF Kankerbestrijding in Deventer, meld je dan aan via info@kwfdeventer.org  of vul het formulier in op de contactpagina.