Collecteweek 2020

In de collecteweek van 30 augustus t/m 6 september komen de collectanten bij u langs met de collectebus of een donatiekaart. Maar dit jaar kunt u ook zelf een donatie komen brengen, want NPO Radio 2 heeft Deventer uitgekozen om 100 uur radio te gaan maken voor KWF Nederland Bij de Sportcentrum De Scheg is een speciale drive-in gebouwd waar de diskjockey hun radio-uitzendingen verzorgen. Iedereen kan er heen mits je met de auto bent dit alles i.v.m. de huidige maatregelen tegen het verspreiden van Covid-19. Bij de speciale praatpalen kan er een muzieknummer worden aangevraagd uiteraard mag er een donatie voor KWF worden gedaan.

In de een speciale marathon uitzending van 100 uur radio door de diskjockeys van NPO Radio 2, staan zij stil bij de collecte door muziek te draaien voor geld maar ook zijn er interviews met (ex) kanker patiënten , vrijwilligers zoals collectanten. Verder doen de diskjockeys ook speciale acties om geld in te zamelen, dit gebeurt door heel Nederland. Ook zijn er optredens van artiesten en deze kunnen bij worden gewoond door een kaartje te komen. Deze inkomsten zullen ook weer volledig terecht komen bij KWF Nederland. Dus kom snel langs en vraag je favoriete muzieknummer aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s